dijous, 20 de desembre del 2018

Viatge d'estudis (preparació)




  VIATGE D ESTUDIS

Al mes d’octubre els professors ens varen donar una gran notícia, uns papers un poc estranys, el viatge d’estudis!!!... Aquells papers explicaven el que haurem de fer al viatge d’estudis, anirem a un alberg al Delta de l’Ebre, a Catalunya.
-El primer dia anirem a CosmoCaixa, on podrem visitar diferents exposicions del museu, dinarem al restaurant, després anirem a la localitat d’Ametlla de mar,  farem una activitat amb tonyines.
-El segon dia esmorzarem a l’alberg. El matí farem moltes activitats per la naturalesa: pont momo, ponts tibetans, tirolines, rocòdrom, quads, tir amb arc, etc..
Dinar a l’alberg. L’horabaixa  farem una sèrie de jocs, la majoria al medi aquàtic com a protagonista. Quan acabem anirem cap a l’alberg, sopar, vetllada amb jocs amb els monitors,i a dormir.
-El tercer dia també esmorzarem a l’alberg. Sortirem cap a Port Aventura, gaudirem d’un magnífic dia al parc amb les seves atraccions i fabulosos espectacles. Com el Dragon Khan, el Furius Baco o el Shambala són alguns exemples. Dinar a l’interior del parc.

Esperem que el viatge d’estudis sigui molt divertit !!!!!

Publicat per: Marta i Noa

1 comentari: