dimecres, 21 de novembre del 2012

INFORMACIÓ VIATGE D'ESTUDIS 2013


PROPOSTA DE VIATGE D'ESTUDIS 2013

La proposta pel Viatge d'estudis és la següent:

PALLARS SOBIRÀ

  1. Dia 1: Sortida amb el vol de les 07:00h cap a Barcelona. Arribada i partida cap al Pallars Sobirà.Acomodació i dinar a l'hotel. Per la tarda visita al poble d'Espot. Sopar i allotjament.
  2. Dia 2: Esmorzar. Sortida amb vehicles 4x4 per a visitar el Llac Sant Maurici (Parc Aigües Tortes). Dinar I per la tarda activitat de patinatge sobre gel a la Pista de Gel de Viella. Sopar i allotjament.
  3. Dia 3. Esmorzar. Descens en ràfting infantil al riu Noguera Palleresa. Dinar. Per la tarda activitat multiaventura (rocòdrom, tirolina, pont tibetà...). Sopar i allotjament.
  4. Dia 4: Esmorzar. Sortida cap al llac de la Guingueta per a realitzar una activitat amb canoa índia. Dinar. Sortida cap a l'aeroport per a embarcar.
Arribada el vespre.
      El preu aproximat és de 350€ a 400€

Us recordam que es necessita un 70% d'alumnes que hi assisteixin, per tant convé que penseu bé la resposta, per tal d'evitar canvis o anulació del viatge.
Una vegada fet el primer sondeig, si s'arriba o es supera el 70%, s'haurà de confirmar amb un dipòsit de 100€ que NO ES RETORNARAN en cas de que la família es desdigui.

Per confirmar l'assistència deixau-ne constància a l'agenda del/de la vostre/a fill/a.

Les tutores de 6è

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada